Thursday, August 4, 2016

تارت اللوتس المقلوبة Lotus tart


How to prepare lotus tart step by step:

Ingredients:
40 lotus Biscuits
2 eggs
¼ cup sugar
1 teaspoon of Vanilla
¼ cup oil
¼ cup milk
1 tablespoon of baking powder

Stuffing:
3 tablespoon of biscoff biscuit spread

Decoration:
strawberry
lotus biscuit

Steps:
Mix lotus biscuits with sugar and baking powder mix them and put it aside.
add oil then milk
add eggs with vanilla, and mix it for a while.
leave the mixture for 5 minutes to let biscuits absorb all liquids.
Brush the round tart (non stick one- 24 cm diametre) pan with butter or using spray and place baking paper in center, and pour the mixture.
Put in oven for 20 - 25 minutes on 150C ، and baking from the top to be lightly browned. then bring it out in room temperature.
Flipping the tart, and pour biscoff biscuit spread (place it in microwave before for 20 seconds only)
For decoration , you can decorate in the way that you like it
enjoy!


بالصور والخطوات إليكم طريقة تارت اللوتس:

:المكونات
40 حبة من بسكويت اللوتس
بيضتان
¼ كوب سكر
ملعقة صغيرة من الفانيليا
¼ كوب زيت
¼ كوب حليب
ملعقة كبيرة من البيكينغ بودر


الحشوة:
3 ملاعق كبيرة من معجون اللوتس (لوتس بيسكوف سبيرد)

للزينة:
فراولة
بسكويت لوتس كاملة ومطحونة

الخطوات:

في وعاء غميق نضع بسكويت اللوتس المطحون مع السكر والبيكنغ بودر نخلطهم جيدا ونضعهم جانبا.




نضيف الزيت ثم الحليب على الخليط



نضيف البيض مع الفانيليا، نخلط جيدا
نترك العجينة لترتاح لخمس دقائق




ثم نسكب الخليط في صنية التارت الدائرية الغير قابلة للفتح (24 سم قطرها) بعد أن نرش بالرذاذ أو ندهن بالزيت لمنع الإلتصاق ونضع ورق الزبدة في الوسط.



نخبز التارت في الفرن لمدة 20 - 25 دقيقة على درجة حرارة 150، حتى تتحمر من فوق ومن الأسفل ونفحص استواءها بعود خشبي فاذا خرج العود جافاً فاذا التارت صارت جيدة ثم نتركها في درجة حرارة الغرفة.


 نقلب التارت بعد أن تبرد تماما 




في حمام مائي نسوح ثلاث ملاعق من كريمة اللوتس lotus spread
أو في الميكرويف لمدة 20 ثانية فقط


ثم نسكبها فوق التارت


طبعا أترك لكم حرية التزيين، فكل سيدة لها طريقتها وتعرف بمزاج وذوق عائلتها







بالعافية عليكم حبيباتي

No comments:

Post a Comment